Konyaaltı Kitap Fuarı başlıyor

4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, bu yıl 'Kitaplar yaşadıkça' sloganıyla 16-25 Eylül günlerinde yapılacak.

12 Eylül 2013 Perşembe 14:25
Konyaaltı Kitap Fuarı başlıyor
Konyaaltı Belediyesi tarafından, 16-25 Eylül günleri arasında 4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı düzenlenecek. Bu yıl 'kitaplar yaşadıkça' sloganıyla gerçekleştirilecek fuar, Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi'nde yapılacak. Fuarda 77 stant kurulacak ve 66 yayınevinden 70 yazarın kitabı yer alacak.

Fuarın tanıtımı amacıyla basın toplantısı düzenleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılar ile yazar ve yayınevlerini fuarda buluşturmayı, öğrencilerin okumayı sevenlerin daha ucuza kitap temin edebilmelerine olanak sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın 3 yılda ülkedeki önemli kitap fuarları arasında yerini aldığını vurgulayan Başkan Böcek, geçen yıl 123 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda bu sayıyı aşmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Böcek, fuar kapsamında aralarında Uğur Dündar, Ali Kırca, Ece Temelkuran, Vural Savaş, Ahmet Nesin, Nihat Hatipoğlu, Cezmi Ersöz, İpek Ongun, Mavisel Yener, Banu Avar, Muzaffer İzgü, Sinan Yağmur'un da yer aldığı yazarlarla imza günü, söyleyi gibi etkinliklerin yapılacağın kaydetti. Resmi açılışı 18 Eylül olan fuar, 10.00- 21.00 saatleri arasında ziyarete açık tutulacak. 

Son Güncelleme: 12.09.2013 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.