Konyaaltı Belediyesi'nden öğrencilere destek

Akdeniz Üniversitesi, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt işlemlerine başladı.

02 Eylül 2013 Pazartesi 15:05
Konyaaltı Belediyesi'nden öğrencilere destek
Kayıt için Antalya'ya gelen öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü'nün Otobüs Terminali'nde kurduğu stantta belediye çalışanları tarafından güler yüzle karşılanıyor. Burada üniversite yerleşkesi hakkında kısa bilgiler de alan öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi'nin ücretsiz otobüsleriyle Akdeniz Üniversitesi kampüsüne taşınıyor.

Son derece rahat ve hızlı bir şekilde kampüse ulaşan öğrenciler, 'Öğrenci Kayıt Büroları'nda işlemlerini yaptırabiliyor. Konyaaltı Belediyesi, öğrenci ve velilerini kampüs içersinde de yalnız bırakmıyor. Öğrenciler üniversite kayıt işlemlerini yaptırırken, veliler de Konyaaltı Belediyesi standında kendilerine sunulan çay ve su ikramıyla dinlenme fırsatı buluyor. Konyaaltı Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik ulaşım ve rehberlik hizmeti, son kayıt tarihi 6 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. 

Son Güncelleme: 02.09.2013 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.