Konyaaltı Belediyesi'nden çevre şenliği

Konyaaltı Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Nashira Park'ta çevre şenliği düzenlendi.

06 Haziran 2014 Cuma 14:52
Konyaaltı Belediyesi'nden çevre şenliği
Öğrencilerin kortej yürüyüşüyle başlayan şenlikte, anaokulu öğrencilerinin gösterileri büyük ilgi gördü. Atık malzemelerin elbiseye dönüştürüldüğü defilede, minik öğrenciler elbiseleri üzerlerine giyerek sergiledi.

Çevre ve geri dönüşüm konusunda öğrencilerin çok duyarlı olduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Geleceği düşünüyoruz, geri dönüştürüyoruz sloganıyla başladığımız geri döşüm projemize, ilk olarak okullarda yaptığımız eğitim çalışmalarıyla start vermiştik. Bu çalışmalarımız sayesinde öğrencilerimiz çevre konusunda daha da bilinçli hareket ediyor" dedi.

Şenlik alanında oluşturulan dev tuvale el izlerini bırakan öğrenciler, geri dönüşüm bowling, halat çekme, çuval yarışı, geri dönüşüm parkur oyunlarıyla doyasıya eğlendi. Çevre şenliğinde öğrencilerin atık malzemelerden yaptığı eşyaların sergilendiği stantlar büyük ilgi gördü. 

Son Güncelleme: 06.06.2014 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.