Kolpak: Kadınlar Plajı önemli bir ihtiyaç

Konyaaltı Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KONDER) Başkanı Durali Kolpak, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili'nin devamında yer alan Sarısu Mesire Alanı'nda kadınlara hizmet verecek bir plaj açacak olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:14
Kolpak: Kadınlar Plajı önemli bir ihtiyaç
İsteyenin istediği gibi inançlarını, geleneklerini ve özgürlüklerini bu ülkede yaşayabilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kolpak, Türkiye'de örnekleri olduğunu, Antalya'da geçmiş yıllarda kadınlar plajı uygulaması olduğunu hatırlattı. Başkan Kolpak, “Zaten plaj tüm kadınlara açık olacak. Başta muhafazakâr kadınlar için bugün bu önemli bir ihtiyaç. Bugün böyle bir projenin sert bir şekilde eleştirilmesi son derece incitici. Demokratik ve özgür bir ülkede kadınlar plajı neden eleştiri konusu yapılıyor? Denizden kumsaldan faydalanmak herkesin hakkı. Birçok kadın rahatlıkla denize giremiyor. Kadınların gönül rahatlığıyla denize girebileceği plajların olmasını sonuna kadar destekliyoruz. 640 kilometre sahil şeridi olan Antalya'nın bir kısmında açılan bu plaj neden insanları rahatsız ediyor, anlam veremiyoruz. Kadınlar plajını çeşitli gerekçelerle eleştirebilirsiniz. Ama orada sırf kadınlar bulunduğu için eleştirmek saygısızlık" dedi. 

Son Güncelleme: 23.07.2014 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.