Kızıltoprak'ta yeni park çalışması

 MURATPAŞA Belediyesi, Kızıltoprak Mahallesi 1110 Sokak'ta 2 bin 750 metrekare genişliğinde yeni park yapıldı. İçinde çocuk oyun grubu ve oturma alanları bulunan parkta, son olarak çimlendirme çalışması yapıldı.

27 Nisan 2019 Cumartesi 11:52
Kızıltoprak'ta yeni park çalışması

Muratpaşa Belediyesi, 22 bin 562'lik nüfusuyla ilçenin en kalabalık 5'inci mahallesi Kızıltoprak'ta 2 bin 750 metrekare büyüklüğünde yeni bir park çalışması tamamladı. Mahalledeki park alanlarının genişliği 60 bin metrekareye ulaşırken, son yeşil alan çalışması 1110 Sokak'ta gerçekleştirildi. İçinde çocuk oyun grubu ve oturma alanlarının bulunduğu parkta son olarak çimlendirme çalışması da gerçekleştirildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mahalledeki yeni park çalışmasının Süleyman Evcilmen Spor Salonu başta olmak üzere bölgesel spor tesislerine çok yakın bir noktada bulunduğunu söyledi. Parkın bu nedenle gerek mahalle sakinleri gerekse çocuklarını spora getiren aileler tarafından yoğun bir şekilde kullanılacağını belirten Başkan Uysal, “Şimdiden tüm komşularımız yeni parkımızı güle güle kullansın" dedi.

Geçen 5 yıl içinde Kızıltoprak Mahallesi'nde önemli yatırımları hayata geçirdiklerine dikkati çeken Başkan Uysal, mahallede 29 noktada 93 çöp konteynerini yeraltına alınırken, 18 bin 822 metre yolda 41 bin 75 ton sıcak asfalt çalışması yapıldığını söyledi. Başkan Uysal, bununla birlikte 17 bin 549 metrekare kaldırım düzenlemesi gerçekleştirirken Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi, orta ve yükseköğrenim gören kız öğrenciler için Gençlik Evi'nin Kızıltoprak'ta hizmete açıldığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.