KIRYADER'den Başkan Uysal'a teşekkür

KIRCAMİ Bölgesini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (KIRYADER) Başkanı Mustafa Çiviler ve yönetim kurulu üyeleri, Kırcami'de planlama sürecine katkılarından dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür plaketi takdim etti.

30 Ocak 2017 Pazartesi 13:25
KIRYADER'den Başkan Uysal'a teşekkür
Başkan Ümit Uysal, 30 yıldır imar sorunu yaşayan Kırcami'de son aşamaya gelen plan süreciyle ilgili KIRYADER yönetim kurulu üyeleriyle belediyede bir araya geldi. Planlamaya ilişkin son sürecin değerlendirildiği toplantıda Kırcami Mahalle Muhtarı Enis Gönen, "Sayın Uysal, tüm bu planlama süreçlerinde siyaset yapmadan, Allah için çalıştı" dedi. Başkan Uysal'ın plan süreçlerine ilişkin yaptığı bilgilendirmelerle şeffaf bir politika izlediğini belirten dernek yönetim kurulu üyeleri ise "Özellikle plan aşamalarına ilişkin tarih vermeniz bölge sakinleri açısından çok olumlu sonuçlar yarattı" dedi.

Başkan Ümit Uysal ise Muratpaşa'da odağında insanın yer aldığı bir belediyecilik anlayışının kökleştirmek için çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu: “İmar planlarını hazırlarken de böyle, caddelerimizi sokaklarımızı yenilerken de. Amacımız komşularımızın hayat standardını yükseltmek. Bunun sonuçlarını da almaya başladık. Geçen hafta İstanbul'da, belediyelerin sosyal karnesinin açıklandığını İnsani Gelişim Zirvesi'nde toplumun dezavantajlı gruplarına ulaşan hizmet çeşitliliği ve kalitesi bakımından Türkiye'nin en büyük 150 ilçe belediye arasında 3'üncü olduk. Genel gelişmişlik endeksinde ise 4'üncü sırada yer aldık."
Konuşmaların ardından KIRYADER Başkanı Mustafa Çiviler, Kırcami'de planlama sürecine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Ümit Uysal'a teşekkür plaketi takdim etti. 

Son Güncelleme: 30.01.2017 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.