Kırkpınar ve Küçükköy yolu asfaltlanıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli'nin Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt çalışmaları başlatıldı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 12:10
Kırkpınar ve Küçükköy yolu asfaltlanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Korkuteli'ne bağlı Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığı yapıyor. Mahalle sakinlerinin isteği ile bakım ve onarımı yapılan 12 kilometrelik yolda, ekipler yolu sıkıştırarak asfalta hazırlıyor.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Kırkpınar Muhtarı Bahattin Küçükköse, yıllardır yolları ile kimsenin ilgilenmediğini belirterek, “Büyükşehir yasasıyla birlikte muhtarların istekleri tek tek dikkate alınıyor. Kısa bir süre önce yolumuzun bozuk olduğu ve yapılmasını talep ettik. Yol derhal incelenerek gerekli hazırlıklar yapıldı ve yapım çalışmaları başladı. Şahsım ve mahallem adına emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda incelemelerde bulunarak, yolun en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. 

Son Güncelleme: 26.09.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.