Kiev'de Konyaaltı tanıtıldı

UKRAYNA'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Ukraine International Travel Market 2016 Turizm Fuarı'na katılan Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'nin (BATAB) standı, büyük ilgi gördü.

05 Ekim 2016 Çarşamba 15:15
Kiev'de Konyaaltı tanıtıldı
Kiev'de bu yıl 23'üncüsü düzenlenen fuara katılan BATAB, hem ziyaretçilerin hem de katılan diğer ülke ve şirketlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Konyaaltı Belediyesi ve BATAB Başkanı Muhittin Böcek, kış sezonuna yönelik olarak düzenlenen fuarda Konyaaltı'nı temsil ettiklerini söyledi. Konyaaltı Belediyesi olarak 12 ay boyunca turizmin tanıtımına ve geliştirilmesine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları'nın da bu etkinliklerden sadece biri olduğunu söyledi.

Konyaaltı'nda 15 bine yakın Rus vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Başkan Böcek, bu tür uluslararası fuar organizasyonlarına yer almanın Antalya ve Konyaaltı'nın tanıtımı için son derece önemli olduğunu bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, tatil imkanları, alternatif turizm türleri ve kültürel mirasını anlatan reklam görselleriyle tanıtım yaptıklarını; bununla birlikte ziyaretçilere dağcılık, yürüyüş, bisiklet, doğa gibi alternatif turizm türleri hakkında da bilgi verdiklerini kaydetti. 

Son Güncelleme: 05.10.2016 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.