Kepez’de Engellilere dev proje

Engelliler Sanat Evi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek, yeni döneminde başarılar diledi.

08 Temmuz 2014 Salı 11:09
Kepez’de Engellilere dev proje
Engelliler Sanat Evi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek, engelliler için yapacakları projeleri sundular.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Engelliler Sanat Evi kurucusu Hülya Bostanoğlu ve sözcüsü Hasan Takka, Hakan Tütüncü’nün geçtiğimiz dönem ve her zaman engellilerin yanı başında olduğunu belirterek, yeni görev süresinde başarılar diledi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Tütüncü, Engelliler Sanat Evi’nin yapacakları projelere her zaman destek verdiklerini, bundan sonrada her zaman yanı başlarında olduğunu belirtti.

Başkan Tütüncü konuşmasının devamında, “Bu önemli bir çalışma, önümüzdeki dönemde bir tesiside Antalya’ya kazandırıyoruz. Bir engelli akademisi kazandırıyoruz. Çok güzel bir fiziki yapısı olan binada, engellilere yönelik ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ortamları onlara sunacağız. Güzel bir tesis inşa ediyoruz ve o tesisin içinde engellilerin hayata tutunacağı bir sosyal belediyecilik mantığı içerisinde engellilerin hizmetine sunuyoruz. Bu projeleri yaparken, birlik beraberlik içinde hareket ediyoruz. Engellilerle alakalı hizmetler sunan kurum ve kuruluşlarla proje ortaklığı yapmak bizim en önemli hedefimiz. 2015 yılı itibariyle Antalya’nın engellilerin hizmetine sunacağız.” dedi. 

Son Güncelleme: 08.07.2014 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.