Kepez’de bir ilk Canlı yayında ihale

Kepez Belediyesi tarihinde bir ilk. İlçeyi alternatif turizm merkezi haline getirecek Kepez Park Orman Projesi’nin ihalesi, şeffaf bir ortamda yapılması için bir yerel televizyon kanalı, belediye internet sayfası ve sosyal medyadan canlı yayınlanacak.

25 Kasım 2015 Çarşamba 15:34
Kepez’de bir ilk Canlı yayında ihale


Kepez Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında inşaatın yaptırılması ve 25 yıl süre ile kiraya verilmesi (kira karşılığı yapım) ihalesi 26 Kasım Perşembe günü saat 14.00’de Encümen toplantı salonunda yapılacak. Açık ihale (2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 35 a maddesine göre) bir yerel televizyon kanalından, belediye internet sayfası ve sosyal medyadan canlı yayınlanacak.

Başkan Hakan Tütüncü, ihaleyi neden canlı yayınlamak istediklerini ise şu şekilde açıkladı: “ İdaremiz açıklığı, şeffaflığı, halka hesap verebilme anlayışını, tüm iş ve işlemlerinde vazgeçilmez bir ilke olarak benimsemiştir. Bugüne kadar bu ilkelerimizden asla taviz vermedik. Kepez Belediyesi tarihinde ilk kez bir kira karşılığı yapım ihalesi yapılacak. Bu nedenle ihalenin şeffaf bir ortamda gerçekleşmesi, halkımızın şeffaf bir ortamda söz konusu ihaleyi takip edebilmesi amacıyla ihaleyi, bir yerel televizyon kanalında, belediyemizin internet sayfasından ve sosyal medyadan canlı olarak yayınlamak istedik.” 

Son Güncelleme: 25.11.2015 15:39
Anahtar Kelimeler:
Kepez BelediyesiIhale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.