Kepez Yaz Spor okulları kapılarını açıyor

Kepez Belediyesi’nin çocuklar için 8 branşta açacağı yaz spor okulu için kayıtlar başladı. Düzenlenecek olan açılış töreni ile yaz spor okulları faaliyete geçecek.

11 Temmuz 2016 Pazartesi 13:49
Kepez Yaz Spor okulları kapılarını açıyor
Kepez Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği yaz spor okulları için, Turgut Özal Spor Salonu’nda 15 Temmuz Cuma günü saat 10.30’da açılış seremonisi düzenlenecek. Ücretsiz olan 2 aylık spor kurslarında, bu yıl 7- 16 yaş arasındaki çocuklara futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş, tekvando, yüzme ve su topu olmak üzere toplam 8 branşta eğitim verilecek.

Kimlik fotokopisi yeterli
Antalya’nın dört bir yanındaki öğrencilere açık olacak olan kurslardan yararlanılması için, velilerin çocuklarını kimlik fotokopileriyle birlikte Kepez Belediyesi Spor Kulübü’ne giderek kayıt formu doldurması gerekiyor. Antalyalılar, Yenimahalle Kültür Merkezi karşısındaki kulüp binasındaki formları haftaiçi her gün mesai saatleri içinde temin edebiliyor.

Çocukların gelişimine katkı
Amatör spora destek vermesiyle öne çıkan Kepez Belediyesi, çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla yaz spor okulu düzenliyor.

Lisanslı sporcu olabilirler
Her biri kendi alanlarında uzmanlaşmış ve ödüllü antrenörlerin görev yapacağı spor okullarında başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyesi Spor Kulübü alt yapısına girme fırsatı yakalayıp, lisanslı sporcular haline getirilecek.

Geleceğimiz için çalışıyoruz
Hemen her fırsatta çocuk ve gençleri önemsediği hizmetleriyle öne çıkan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, çocukları gelişimi ve sağlığı için spora ağırlık verdiklerini söyledi. Türkiye’nin geleceği olan çocuk ve gençleri önemsenmesi gerektiğine vurgu yapan Tütüncü, “Onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Son Güncelleme: 11.07.2016 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.