Kepez'in mahallelerinde şenlik var

KEPEZ Belediyesi'nin 66 mahallede yapılmasını planladığı 'Mahallede Şenlik Var' etkinlikleri devam ediyor.

06 Temmuz 2018 Cuma 15:16
Kepez'in mahallelerinde şenlik var

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası'nda çocuklar için mahallelerde düzenlediği şenliklerin, ilçe sakinlerinin devam etmesi talebi üzerine başlayan 'Mahallede Şenlik Var' etkinlikleri sürüyor. Kepez'in 66 mahallesinde farklı tarihlerde gerçekleştirilen etkinlikler, hem çocuklar, hem de mahalle sakinlerinden büyük ilgi görüyor. Beşkonaklılar Mahallesi'nde düzenlenen şenlikler, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesi, şenlikler kapsamında çocukların eğlenmesi için mahallelere balon park alanları kuruyor. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgiyle izlediği ilüzyon ve palyaço gösterilerinin yanı sıra çizgi film kahramanlarının kostümlerini giymiş animatörler de şenliklere renk katıyor. Konserlerin de düzenlendiği şenliklerde, çocuklar ve mahalle sakinleri gönüllerince eğlenme imkanı buluyor.

'Mahallede Şenlik Var' etkinliklerine katılmak isteyen Kepezliler, Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün kepezkültür.com adresinden etkinlik bilgilerine ulaşabilecek.

Anahtar Kelimeler:
KepezMahallede şenlik Var
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.