Kepez'den 'Whatsapp Temizlik Hattı'

KEPEZ Belediyesi, vatandaşların çevre sorunlarını hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla 'Whatsapp Temizlik Hattı' kurdu.

10 Nisan 2019 Çarşamba 13:32
Kepez'den 'Whatsapp Temizlik Hattı'

Kepez Belediyesi, sorunlara acil çözüm getirebilmek için yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. İlçede oluşabilecek her türlü ihtiyacın 7 gün 24 saat iletilebildiği 0 555 024 07 07 'Whatsapp İhbar Hattı'ndan sonra şimdi de vatandaşların çevre ihbarlarını acil olarak değerlendirecek 0 553 039 00 00 nolu 'Whatsapp Temizlik Hattı' kuruldu. Daha önce (0 242) 339 45 35 nolu telefon hattından verilen hizmete, 7 Whatsapp Temizlik Hattı eklendi.

'Whatsapp Temizlik Hattı' çevre ve temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve kolay ulaşılabilir olmasını sağlayacak. Vatandaşlar çevre kirliliği ile ilgili cadde ve sokakta gördükleri sıkıntıları ve ambalaj, pil, bitkisel atık yağlar gibi geri dönüşüme kazandırabilecek atıkları, temizlik işlerine bildirecek, belediye ekipleri de hızlı bir şekilde sorunları çözüme kavuşturacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.