Kepez'den sünnet şöleni

KEPEZ Belediyesi'nin 10. Sünnet Şöleni, DokumaPark'ta büyük coşkuyla gerçekleştirildi. 512 çocuk, aileleri ile gönüllerince eğlendi.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 13:40
Kepez'den sünnet şöleni

Kepez Belediyesi'nin bu yıl 10'uncusunu düzenlediği Sünnet Şöleni, DokumaPark'ta yapıldı. 512 çocuk ve ailelerinin mutluluğuna, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, meclis üyeleri ve muhtarlar ortak oldu. Gecede palyaçolar, çeşitli çizgi kahramanlarının kostümleriyle animatörler ve sihirbazlar çocukları eğlendirmek için çeşitli gösteriler sundu. Çocuklar ve aileleri sanatçıların verdiği konserlerle gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

KEPEZ'DE 5 BİN 800 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Kepez Belediyesi 10. Sünnet Şöleni'ne eşi Ayşe Tütüncü ile katılan Başkan Tütüncü, 512 çocuğun sünnet merasimi vesilesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Geçen yıllardan itibaren şölenlerle 5 bin 800 çocuğun sünnet heyecanını yaşadıklarını belirten Tütüncü, “Beraber düğün yapıyoruz. Çocuklarımız ve velilerine eğlenceli bir program armağan ediyoruz. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Biz de bunun için gece gündüz çalışarak her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada sevincimizi paylaşan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sünnet merasimlerini gerçekleştirdiğimiz yavrularımıza güzel bir gelecek diliyorum" dedi.

Başkan Menderes Türel de “512 çocuğumuzun sünnet töreninde olmak, benim için büyük bir şeref. İnşallah bu sevgili evlatlarımızın nikahlarını da kıymayı Allah nasip eder. Önemli olan sizlere hizmet etmek, böylesi güzel ve hayırlı işlerde sizlerle birlikte olmak" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.