Kepez'den evlenecek çiftlere destek

KEPEZ Belediyesi Sağlık Merkezi, geniş kapsamlı laboratuvarı ile evlilik ve nikah işlemleri öncesi istenen talasemi tanı testini çiftlere uygun fiyatla sunuyor.

19 Şubat 2018 Pazartesi 13:09
Kepez'den evlenecek çiftlere destek

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, birçok sağlık hizmetinin yanında talasemi tanı testi hizmeti de veriyor. Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Laboratuvarı, yeni evlenecek çiftlerin yaptırması zorunlu olan talasemi tanı testi için özel sağlık hizmeti veriyor. Merkez bugüne kadar yaklaşık 10 bin kişiye düşük ücrette hizmet imkanı sağlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni evlenecek olan çiftlere verdikleri bu hizmetle binlerce vatandaşı yüzlerce liralık masraftan kurtardıklarını söyleyerek, evlilik gibi kutsal bir yapıya küçük de olsa destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti. Tütüncü, belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar olan tüm zamanlarda devam ettiğini ve belediye olarak her daim vatandaşın yanında olduklarını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.