Kepez'den eğitime salon desteği 

KEPEZ Belediyesi, ilçede iki okulun bahçesine, çocukların kültür, sanat ve spor etkinliklerini yapabileceği çok amaçlı salon inşa ediyor. 

31 Ağustos 2020 Pazartesi 12:47
Kepez'den eğitime salon desteği 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, ilçede iki okulun bahçesine, çocukların kültür, sanat ve spor etkinliklerini yapabileceği çok amaçlı salon inşa ediyor. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocukları bir yatırımla daha buluşturuyor. Geçen yıllarda 4 okulun bahçesine çadır tarzı spor salonu inşa eden, 31 okulda bilişim sınıfı kuran Başkan Hakan Tütüncü, okulların etkinlik salonu ihtiyacını da karşılıyor.

Kepez Belediyesi, Emek Mahallesi'ndeki General Şadi Çetinkaya İlkokulu'nun bahçesine inşa ettiği çok amaçlı salonu, ilçedeki iki okula daha kazandırıyor. Antalya Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında Perihan Esat Aral Ortaokulu ile Şelale Ortaokulu'nun bahçelerine çok amaçlı salon yapılacak. Kepez Belediyesi, öğrencilerin kültür, sanat ve spor etkinliklerini yapabilecekleri salonların yapım ihalesini gerçekleştirdi. İhalenin yasal sürecinin tamamlanması ve yer tesliminin yapılmasından sonra yüklenici firma, salonların inşasına başlayacak. Sahnenin de olduğu eğitim salonları, betonarme mimarisinde inşa edilecek.

İKİ OKULA EĞİTİM SALONU 

Perihan Esat Aral Ortaokulu'nun bahçesinde 150 metrekare alanda yapılacak salon, aynı anda 80 öğrenciye hizmet verecek. Salonun yanına kantin binası da kazandırılacak. 120 metrekare alana inşa edilecek Varsak Şelale Ortaokulu'nun eğitim salonunun ise 75 öğrenci kapasitesi olacak. 

'DAHA ÇOK ÇOCUKLARIN BELEDİYESİYİZ'

Salonların, çocuklara ve Kepez eğitimine hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, “Biz daha çok çocukların belediyesiyiz. Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik yaptığımız yatırımlar bizi daha çok mutlu ediyor. Ülkemizin aydınlık yarınları olan gençlerimizi güçlü, donamlı bir şekilde yetiştirebilmek için azimle çalıyoruz. 4 okulumuzun bahçesinde çadır tarzı spor salonu inşa ettik. 31 okulumuz da bilişim sınıfı kurduk" dedi.

Son Güncelleme: 31.08.2020 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.