Kepez'de istişare buluşması

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Şehir Buluşmaları' kapsamında ilçedeki din görevlileriyle bir araya geldi.

24 Ocak 2018 Çarşamba 13:51
Kepez'de istişare buluşması

Kepez Belediyesi'nin ortak çalışmaların değerlendirildiği '2018 Şehir Buluşmaları'nın konukları ilçenin din görevlileri oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen buluşmaya Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İlçe Müftü Vekili Mustafa Şimşek ile imam hatipler, müezzin kayyımlar ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Kahvaltılı buluşmada bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, ortak çalışmaları istişare etmek amacıyla şehrin temel dinamikleri olarak görülen çevrelerle, kanaat önderleriyle, kamu kurum ve sivil toplum temsilcileriyle sürekli bir araya geldiklerini söyledi. İstişarenin önemine işaret eden Başkan Tütüncü, "Bugüne kadar din görevlilerimizle çeşitli vesilelerle bir araya geldik, geliyoruz, gelmeye de devam edeceği" dedi.

VİCDANİ BİR SORUMLULUKLA CAMİLERE HİZMET

Başkan Tütüncü, camilerin imarına önem verdiklerine işaret ederek, "Sadece Kepez'de değil, Antalya'nın her köşesinde gücümüz ne kadarına yediyorsa ibadethanelerin inşa ve imarı için elimizden gelen her türlü gayreti ve fedakârlığı gösteriyoruz. Camilerimize yönelik hizmet, hukuki bir sorumluluk değil. Ancak, hem vicdani hem de inanç değerlerimizden gelen en önemli vazife olarak görüyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Hamdullah Suphi Özgödek de 4-6 yaş Kur'an Kursu öğretiminde Türkiye'de birinci sırada olduklarını belirterek, bu neticeden dolayı da Kur'an Kursu öğreticilerini tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.