Kepez'de iftar sofrası

KEPEZ Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Ulus Mahallesi'nde iftar verdi.

09 Mayıs 2019 Perşembe 13:52
Kepez'de iftar sofrası

Kepez Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallelerde iftar verecek. Kepez Belediyesi bu kapsamda iftar sofralarının ilkini Ulus Mahallesi'nde kurdu. Ulus, Özgürlük, Yeşiltepe, Zafer ve Yükseliş mahalle sakinlerini bir araya getiren iftar yemeğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif'in de okunduğu yemekte konuşan Başkan Tütüncü,

gönül sofralarında bir araya gelebilmenin tarifsiz bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Ramazan ayında gönüllerin alınması gerektiğini dile getiren Tütüncü, “Ramazan ayı gönüllerimizin, kalplerimizin birbirine daha da yakınlaşmasına, birbirimize duyduğumuz sevgimizin daha da büyümesine vesile olsun. Sevgimizi büyüttükçe, komşuluk ilişkimizi geliştirdikçe, hemşehrilik hukukumuzu derinleştirdikçe, inanıyorum ki hayat, şehir, her şey çok daha güzel olacak" diye konuştu.

İKRAM ÇEŞMELERİNDEN ŞERBET
Ulus Mahallesi'ndeki iftar yemeğinin ardından, Erenköy Cami'ne geçen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, burada vatandaşlara soğuk şerbet ikram etti. Başkan Tütüncü daha sonra vatandaşlara çay içti sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.