Kepez çocuk dostu ilçe

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, spor ve eğitim alanında açtıkları kurslarla, bilgi evi, çocuk kulübü, çocuk meclisi gibi çalışmalarla Kepez'i çocuk dostu bir ilçe haline getirdiklerini söyledi.

22 Temmuz 2014 Salı 16:45
Kepez çocuk dostu ilçe
Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Kepez Meslek Eğitim Kurumları'nın (AKMEK) 9 ayrı branşta açtığı ve yaklaşık 1200 öğrencinin yararlandığı yaz kurslarını ziyaret etti. Tütüncü, ziyaret kapsamında Osman Gazi Semt Konağı'nda, Sakarya Parkı'ndaki AKMEK binasında ve Barış Mahallesi'ndeki bilgi evinde açılan yaz kurslarına katılan öğrencilerle buluştu. Sınıfları gezen Tütüncü, kurs öğretmenleriyle ve öğrencileriyle verilen derslerle ilgili sohbet etti. Ziyaretten mutlu olan öğrenciler, AKMEK yaz dönemi kursu hizmetinden dolayı Tütüncü'ye teşekkür etti.

BİNLERCE ÖĞRENCİYE KURS
Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi'nin çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlerinin gün geçtikçe büyüdüğünü söyledi. Spor okullarında 3 bin, AKMEK yaz kurslarında ise 1200 öğrenciye hizmet verdiklerini aktaran Tütüncü, “Genç nüfusun yoğun olduğu bir ilçeyiz. Gençlerimize çok iyi imkânlar sunmamız, onların yarınlara daha güçlü taşınmaları bakımından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 22.07.2014 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.