Kepez Belediyesi akaryakıt istasyonu kurdu

KEPEZ Belediyesi kendi araçları için akaryakıt istasyonu kurarken, 14 yeni araçla da filosunu zenginleştirdi.

02 Şubat 2017 Perşembe 14:06
Kepez Belediyesi akaryakıt istasyonu kurdu
Kepez Belediyesi, araç filosunu genişletti. Kendi araçları için Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde akaryakıt istasyonu da kuran belediye, açılışlar için tören düzenledi. Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, akaryakıt istasyonuyla araçlarının yakıtlarını elektronik ortamda takip edebileceklerini söyledi. Bu yöntemle tasarruf sağlayacaklarını belirten Tütüncü, belediyenin yaptığı çalışmalardan da bahsetti. 8 yılda 550 kilometre yeni yol açtıklarını kaydeden Tütüncü, “Bu yolları birleştirsek Ankara'ya yol olur. Daha büyük yatırım yapmak istiyorsanız araçlarınızın yenilenmesi gerekiyor. Yönetimde zaman ve finans çok önemlidir. Az zamanda çok işi yapacağımız" dedi.

KEPEZ ANTALYA'NIN GÖZÜ
Törene katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de Kepez'in Antalya'nın en dinamik ilçesi olduğunu söyledi. Kepez'in konum itibariyle Antalya'nın gören gözü olduğunu kaydeden Samani, “Burası herkesin burun kıvırdığı bir ilçe iken şimdi yaşam merkezi olacak. Emekli olan birçok kişinin yaşamak için burayı tercih edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.



REFERANDUM SÜRECİ
Anayasa değişikliği için yapılacak referandum için de görüşlerini dile getiren Samani, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini söyledi. Vekiller olarak görevlerini yerine getirdiklerini kaydeden Samani, şöyle konuştu: “Bundan sonra söz ve karar milletin. Biz bundan hiç rahatsızlık duymuyoruz. Millet mührü bastığı an çalışmaya başlayacağız. 93 yılda 65 hükümet kuruldu. Bu konudaki sıkıntıları herkes biliyor. Ülke iki ileri bir geri gidiyordu. Ak Parti'den sonra gelenlerin de ülkeyi rahat yönetmesini istiyoruz. Sürekli ilerleme ve kalkınma istiyoruz. 'Evet'i savunanlar ile 'hayır' savunanların fotoğraflarına bakın. Bölücü örgütler de 'hayır'ı savunuyor. Bu sistemle her türlü vesayeti ortadan kaldıracağız."
Konuşmaların ardından açılışlar için kurdele kesildi. Hüseyin Samani yeni TIR'lardan birinin direksiyonuna geçerken, Hakan Tütüncü'de yan tarafına oturdu. Samani, TIR'la alanda dolaştı. 

Son Güncelleme: 02.02.2017 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.