Kaymakama hoş geldin ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetim kurulu, Konyaaltı Kaymakamlığı'na atanan İbrahim Keklik'e 'hoş geldin' ziyaretinde bulundu.

12 Eylül 2013 Perşembe 14:17
Kaymakama hoş geldin ziyareti
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetim kurulu, Konyaaltı Kaymakamlığı'na atanan İbrahim Keklik'e 'hoş geldin' ziyaretinde bulundu. Abdullah Sevimçok, birlik başkan vekilleri Adlıhan Dere, Mehmet Ali Alkan, disiplin kurulu başkanı Yusuf Kurul ve birlik genel sekreteri Mehmet Işıldağ'ın katıldığı ziyarette, Antalya'daki esnaf profiline ve esnafın turizmden neden pay alamadığı gibi konulara değinildi.

İzmir'in Aliağa İlçesi'nden Konyaaltı İlçesine ataması yapılan Keklik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonra Konyaaltı için çalışarak hizmet vereceğini, gerek ilçe esnafı ve gerekse ilçe sakinlerine kapısının her zaman açık olduğunu belirtti. Sorunların çözümü için burada olduğunu ifade eden Keklik, Antalya'nın bir turizm kenti olmasına rağmen turizmden yeterince faydalanamadığını gözlemlediğini de ifade etti.

Bunun doğru bir tespit olduğunu ve Antalya'nın turizmden fazla pay alamadığını söyleyen Başkan Sevimçok, "Bunun en büyük nedeni 'her şey dahil' sistemi ve bu sistemi kullanan otellerin Antalya'da çok fazla olması" dedi. "Yurtdışında sadece oda kahvaltı var" diyen Sevimçok, Turistin Antalya'daki bir otelde hemen hemen her şeyi bulduğunu vurgulayarak, bu durumun şehir esnafını olumsuz etkilediğinin de altını çizdi. Tatil köylerinin karşılarının derme çatma ruhsatsız dükkanlardan oluştuğuna da dikkat çeken Başkan Sevimçok, bu dükkanların düzenli olarak vergisini verip, personel çalıştıran ve dükkan kirası ödeyen gerçek esnafa zarar verdiğini de sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 12.09.2013 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.