Kaymakam Can: Expo, ülkemizin itibarı

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Muratpaşa Kaymakamlığı görevine atanan Cevdet Can'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Can'a yeni görevinde başarı dileyen Gülay, EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın yapılanması ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

06 Eylül 2013 Cuma 15:22
Kaymakam Can: Expo, ülkemizin itibarı
Tarımsal ve botanik zenginliğimizi Expo sayesinde tüm dünyaya tanıtma imkanı bulunacağını belirten Gülay, “EXPO 2016 Antalya, 6 ay açık kalacak bir sergi. Ancak bu alan uzun yıllar korunacak ve ülkemizin, Antalya'nın bir zenginliği olarak hizmet verecek. Milyonlarca turistin şehre inmesi için bir alternatif olacak" dedi.

Kaymakam Cevdet Can ise “Expo, Antalya'nın kaderi olacak bir proje. Ülkemize itibar kazandıracak, ekonomik katkı sağlayacak bir proje. Expo'nun başarılı şekilde gerçekleşmesi, ülkemiz açısından çok önemli. Muratpaşa Kaymakamlığı olarak EXPO 2016 Antalya'ya her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. 

Son Güncelleme: 06.09.2013 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.