Karşıyaka’ya dört dörtlük yeşil alan hizmeti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 4 yeni parkın ve 4 de park tadilatı çalışmasının yapıldığı Karşıyaka Mahallesi’ne 2 yeni park daha inşa ediliyor.

13 Eylül 2013 Cuma 11:17
Karşıyaka’ya dört dörtlük yeşil alan hizmeti
İlçede değişik mahallelerde 30 parkın yapımını sürdüren Kepez Belediyesi, imara uygun yapılaşması tamamlanan Karşıyaka Mahallesi’ni, yeni park çalışmalarıyla güzelleştiriyor. Başkan Hakan Tütüncü döneminde 4 yeni parkın inşa edildiği mahalleye, iki yeşil alan daha kazandırılıyor. 

Mahalleye 2 yeni park
Park ve Bahçeler Müdürlüğü denetiminde, ihale yoluyla yapılan parklardan bir tanesi 3937 ile 3930 sokaklar arasındaki 2 dönümlük alana inşa ediliyor. Diğer park ise 3940 ile 3944 sokakların yanındaki 2 bin 500 metrekarelik alana yapılıyor.

Görüntü kirliliği gitti
Çeşitli türde ağaçların ve çiçeklerin dikeleceği parkta, yürüyüş alanı, üzeri kapalı oturma mobilyaları, basketbol sahaları, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun grubu yer alacak. Bölgede yaşayanların eğlence, dinlenme ve spor alanı ihtiyacına cevap verecek olan yeni parklar, bu yıl içerisinde hizmete girecek. Park çalışmasıyla birlikte Karşıyaka Mahallesi, görüntü ve çevre kirliliğinin yaşandığı iki atıl alandan daha kurtulmuş oldu.

Mahalle yeşillendi
Başkan Hakan Tütüncü, döneminde mahallede daha önce, 3910-3911 nolu sokaklarda, 3938-3940 nolu sokaklarda, 3940 Sokak’ta ve Işık Caddesi’nde yeni park ile 4 adet park tadilatı çalışması gerçekleştirildi.  

Son Güncelleme: 13.09.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.