Karagöl Yaylası'nda yol yapım çalışmaları sürüyor

KUMLUCA'ya bağlı Güzören Mahallesi Karagöl Yaylası'nda belediye tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları sürüy

30 Mayıs 2015 Cumartesi 16:19
Karagöl Yaylası'nda yol yapım çalışmaları sürüyor


Kumluca'da halkın özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullandığı ve yaklaşık 600 hanenin bulunduğu Güzören Mahallesi Karagöl Yaylası yolunda, Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 2 aydır çalışma yapılıyor. Mevcut yolun yanı sıra Altınyaka (Gödene) Mahallesi'nden de ulaşımı sağlamak için yürütülen çalışmalarda, bugüne kadar yaklaşık 25 kilometrelik yolda genişletme, onarım ve bakım, heyelan nedeniyle kapalı olan bölümlerin açılması ve yağmur suyu tahliyesi için büz konulması işleri yapıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Karagöl Yaylası'nın ilçe merkezine yakın olması dolayısıyla cazibesinin yüksek olduğunu belirterek, daha önce ulaşımı sağlayan yolda kışın meydana gelen heyelanlar nedeniyle bir kısmının trafiğe kapalı olduğunu vurguladı. Yolun trafiğe kalıcı bir şekilde açılması ve bundan sonraki heyelanlardan etkilenmemesi için ekiplerin yolda kapsamlı bir çalışma yürüttüğünü kaydeden Başkan Çetinkaya, şöyle dedi:

"Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yaklaşık 2 aydır Karagöl Yaylası yolunda yoğun çalışma yürütüyor. Çalışmalarda heyelan nedeniyle kapalı olan bölümlerin açılması, bozulan bölümlerin onarımı, genişletme ve yağmur suyu tahliyesi için büzlerin konulması yapılıyor. Çalışma sürdürülen yolun toplam uzunluğu yaklaşık 25 kilometre. İnşallah vatandaşlarımızın yaylaya çıkma zamanından önce çalışmalarımız tamamlanmış olacak."
 

Son Güncelleme: 30.05.2015 16:48
Anahtar Kelimeler:
Karagöl Yaylası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.