Kanser tedavisi gören koordinatöre destek için 60 personel saçlarını kazıttı

YAKLAŞIK 1 ay önce lenfoma kanseri teşhisi konulan Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü 59 yaşındaki Necati Bahçeci'nin kemoterapi nedeniyle saçları döküldü. Bahçeci'ye tedavi sürecinde destek vermek isteyen birim yöneticileri ve 60 personel, saçlarını kazıttı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 11:34
Kanser tedavisi gören koordinatöre destek için 60 personel saçlarını kazıttı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci'ye, yaklaşık 1 ay önce lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Antalya'da özel bir hastanede kemoterapi tedavisine başlayan Bahçeci'nin bu süreçte saçları döküldü. Bahçeci'nin kanser olduğunu öğrenen ve saçlarının döküldüğünü gören birim yöneticileri ve personel, kendisine destek için saçlarını kestirme kararı aldı. Hizmet biriminin tamamı erkek olan erkek yönetici ve 60 personeli saçlarını kazıttı.



'BİR TUTAM SAÇI ELİNE GELİNCE ÇOK DUYGULANDIM'
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Finike Hizmet Birimi Arıtma Müdürü Celal Aytekin, kanser tedavisi sürecinde amirleri Necati Bahçeci'yi yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Aytekin şöyle dedi:
"Necati Bahçeci'nin kanser olduğunu öğrendik. Kemoterapiye başladı. İlaçların yan etkisiyle saçları dökülmeye başladı. Kemoterapiden sonra arabayla seyir halindeyken bir tutam saçı eline gelince çok duygulandım ve saçlarımı kestirmeye karar verdim. Benimle birlikte 60 personel de saçlarını kestirdi. Erken tanı olduğu için tedavisi konusunda doktorlar büyük ümit verdi. Biz de yönetici ve personel olarak bu süreçte birim amirimizin yanında olacağız."



HİZMETLERİN AKSAMAMASI TALİMATINI VERDİ
Finike Hizmet Birimi Şube Müdürü Özgür Durmaz, iş konusunda her zaman disiplinli olan Necati Bahçeci'nin rahatsızlığını öğrendikten sonra da hizmetleri aksatacak durum yaşanmaması konusunda kendilerine talimat verdiğini vurguladı. Durmaz, "Başkanımızın bizlere talimatı; 'Bu rahatsızlığım çalışmaların aksamasına neden olmasın. Daha fazla çalışarak memleketimize, ilçemize hizmet edelim' oldu. Sadece bizim birimimiz değil ilçede başkanımızı seven arkadaşlarımız destek amacıyla saçını kestirdi. Başkanımız ve tüm hastaların iyi olacağını umut ederek yanındayız" dedi.
ASAT Hizmet Birimi ilaçlama çavuşu Ahmet Kaynak, farkındalık yaratmak, Necati Bahçeci ve tüm kanser tedavisi görenlere destek için böyle bir şey yapmak istediklerini anlattı.

Son Güncelleme: 12.12.2016 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.