Kaldırım işgaline geçit yok

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, aracını kaldırıma park etmiş sürücülere ihtar verdi.

22 Temmuz 2014 Salı 10:49
Kaldırım işgaline geçit yok
Konyaaltı Belediyesi, özellikle engelli vatandaşların ve yayaların sık sık şikayet ettiği kaldırım işgallerine yönelik uygulama başlattı. Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, engelli vatandaşların geçiş yollarını kapatan ya da esnafın dükkânı önüne aracını park eden sürücüleri yazılı uyardı. Uyarı alan sürücülere, suçun tekrarı halinde cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Zabıta Müdürlüğü'nün konuyla ilgili gelen şikayetler üzerine harekete geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kaldırımlara park etmiş araç sürücülerinin özellikle engelli vatandaşların geçişini zorlaştırdıklarını belirterek, kural ihlali yapan araç sahiplerine ihtar verildiğini, tekrarında ise idari para cezası uygulanacağını kaydetti.

Konyaaltı Belediyesi olarak çağdaş şehircilik anlayışının gereklerini sonuna kadar gözettiklerini dile getiren Başkan Böcek, vatandaşlara güvenilir yaşam alanları sağlamanın da bu anlayışın en temel unsuru olduğunu söyledi. Muhittin Böcek, zabıta ekiplerinin denetimlerinin düzenli devam edeceğini ifade ederek, sürücüleri kaldırımları işgal etmemeleri konusunda uyardı. 

Son Güncelleme: 22.07.2014 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.