Israrla yanlış yaptılar!

Aksu Belediyesi yetkililerinin aldıkları yanlış karalar sonucu belediyenin zarara uğratıldığı ve beraberinde kamu zararı oluşturdukları Sayıştay Raporlarınca tescillenmesinin yankıları gündemde ki sıcaklığını korurken, bu seferde CHP-İYİ Parti ve DSP’nin grup sözcülerinden açıklama geldi.   

09 Temmuz 2019 Salı 12:59
Israrla yanlış yaptılar!

Israrla yanlış yaptılar

İYİ Parti ve CHP Grup Sözcüsü Ramazan Özen: “En baştan beri Aksu Belediyesi yetkililerinin hatalı işler yaptığını ifade ediyorduk. Zamanında kendi meclis üyelerinin bir hata diyerek karşı çıktıkları bir durumda Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, inatla ve ısrarla söz dinlemez bir tutum içerisine girmesine bir anlam veremiyorum. Ama gerçekler ve doğrular er ya da geç ortaya çıkar. Aksu’muzun adının bu tür şeylerle anılarak marka değerinin düşürülmemesi gerekiyordu. Ama yaptıkları yanlışlarla Aksu’nun marka değerini düşürenler kendileridir. Halktan uzak bir yönetim sergilemekteler. Ahbap ve çavuş ilişkisi içerisinde bir yönetim tarzı sergiliyorlar. Hatalar yapılıyor. Bu hatalar Aksu’ya mal ediliyor. Peşkeş çekilen paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Belediye maaş ödeyemez durumdayken, ihalelerde ve yapılan işlerde bu kadar pervasızca hareket etmelerine bir anlam veremiyorum. Ama bağımsız Türk Yargısının bu gidişe dur diyeceğine inanıyorum. Gereken hassasiyet gösterilecektir. Oluşan kamu zararlarının sorumlulardan tahsil edilerek cezalandırılacağı kanaatindeyim. İnşallah bu süreç yetkililere ders olur, Aksu’muzun ortak akılla yönetilmesine vesile olur. Ama hala yanlış yapmakla ısrar ettiklerini görüyorum.”  

DSP Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz: “Geçen dönemde ama meclis oturumunda, ama özel açıklamalar da Aksu Belediyesi yetkililerinin büyük yanlışlıklar içerisinde olduğunu ifade ettik. Bizler hak ve adaletten bahsederken, onlar her seferinde doğru söylemlerimize kulak tıkadılar. Gelinen süreçte Sayıştay raporları söylemlerimizin ne kadar doğru olduğunu tescilledi. Belediyemiz zarara uğratıldı. Büyük kamu zararları mevcut. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bu konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapmalı.”

Son Güncelleme: 09.07.2019 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.