İbradı'da kütüphane kuruluyor

İBRADI Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında imzalanan kardeş belediye protokolü uyarınca, İbradı'ya kütüphane kurulması için çalışma başlatıldı.

09 Nisan 2015 Perşembe 09:39
İbradı'da kütüphane kuruluyor
İbradı Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında bir süre önce kardeş belediye protokolü imzalandı. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın imza attığı protokolün ardından ortak proje çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda, İbradı'da bir kütüphane kurulmasına ilişkin Muratpaşa Belediyesi'nden bir heyet İbradı'da incelemelerde bulundu. Arzuhan Kaptan, Nalan Bilgiç ve İbrahim Soyuçok'tan oluşan heyet İbradı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz ve meclis üyesi Mehmet Albayrak ile görüştü.

Kütüphane binası olarak tahsis edilmesi düşünülen tarihi belediye binasını inceleyen heyet, ilçenin düğmeli evlerinden Arapastık kestanesine kadar tarihi bölgelerini de gezdi. Ziyarette, İbradı Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Altınbeşik Üzüm, Turizm ve Kültür Festivali'nin de Muratpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla çok daha geniş kitlelere ulaşması ve festivalin Muratpaşa ve İbradı halkı arasında bir diyalog köprüsü olabilmesi için hayata geçirilecek projeler konuşuldu.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, İbradı'da yaşanan büyük değişimin Muratpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla hızlanacağına dikkati çekerek, Belediye Başkanı Ümit Uysal'a hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 09.04.2015 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.