İbradı'da kar mücadelesi

ANTALYA'nın İbradı İlçesi'nde yaşanan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, kapanan yollar İbradı Belediyesi ve kardeş belediye Muratpaşa'nın desteğiyle açıldı.

13 Ocak 2017 Cuma 12:19
 İbradı'da kar mücadelesi
Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından görevlendirilen greyder, İbradı İlçesi'nde 3 gün boyunca karla mücadele çalışmalarına katıldı. Gece- gündüz vardiyalı olarak devam eden karla mücadele çalışmaları sonunda tüm yollar açıldı. Ana yolların yanı sıra ara sokaklar da temizlendi. Ekipler araçların giremediği bölgelerdeki yolları ise kürekle temizledi. Karla mücadele ekipleri bölgede gelen ihbarları da değerlendirerek yolda kalan vatandaşların da yardımına koştu.




Bölgede son bir aydır kar yağışının etkili olduğuna dikkati çeken İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için karla mücadele ekiplerinin elinden geleni yaptığını dile getirdi. Ekiplerin kar yağışının başlamasıyla yollarda biriken kara anında müdahale ettiğini anlatan Başkan Küçükkuru, "Muratpaşa Belediyesi'nden gelen bir araç da çalışmalarımıza katıldı. Ekiplerimizin gece- gündüz demeden yaptığı özverili çalışmaları sayesinde halkımız önemli bir mağduriyet yaşamadı" dedi.

Son Güncelleme: 13.01.2017 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.