Huzurevi sakinleri AŞT'de

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi sakinleri Antalya Şehir Tiyatroları'na konuk oldu. 'Para' oyunun ilgiyle izleyen yaşlılar sanat dolu bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

13 Aralık 2016 Salı 14:09
Huzurevi sakinleri AŞT'de
Döşemealtı'ndaki Halil Akyüz Huzurevi'nde konaklamakta olan 30 yaşlı, Necip Fazıl Kısakürek tarafından yazılan ve Özer Tunca tarafından yönetilen 'Para' oyununu büyük beğeni ile izledi. Yaşlılar, oyuncuları alkış yağmuruna tuttu. Antalya Şehir Tiyatroları'nın tiyatro sanatını yaşlılarla buluşturmak amacıyla düzenlediği etkinlik çerçevesinde huzurevi sakinleri her hafta sonu bir oyun izleyecek.



HER YAŞA HİTAP EDEN OYUNLAR
Tiyatro sanatının her yaştan vatandaşa hitap eden evrensel bir dil olduğunu söyleyen Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, tiyatroyu toplumun her kesimine yaymak için gelen tüm talepleri değerlendirdiklerini ifade etti. Özgür, huzurevi sakinlerini tiyatro ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.