Haydi çocuklar fuara

KONYAALTI Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı yarın Cam Piramit'te başlıyor.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 17:13
Haydi çocuklar fuara
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği basın toplantısında fuar programı hakkında bili verdi. Başkan Muhittin Böcek, bu yıl 52 firmanın katılımcı olarak yer alacağı fuarda her gün 20'nin üzerinde etkinliğin gerçekleştirileceğini söyledi. Kum ve tişört boyama, ebru, ahşap kukla ve uçurtma yapımı atölyeleri ile limon ve zeytin oyunu, çizgi film gösterimi gibi etkinliklerin yer alacağını ifade eden Muhittin Böcek, dünyanın en büyük çocuk örgütü UNICEF'in de fuara katılacağını kaydetti.

Pamuk Prenses, Karga ve Tilki, Gepetto'nun Pinokyo Atölyesi ve Rapunzel gibi masal kahramanlarının da fuar da olacağını dile getiren Böşkan Böcek, çocukların, 14 spor branşının bir arada yapılabileceği decathlon ile de çocukların keyif dolu bir gün geçireceklerini kaydetti. 4 gün açık kalacak fuarın her gün saat 10.00'dan itibaren ziyaret edilebileceğini ifade eden Başkan Böcek, fuar etkinliklerinin de saat 11.00'da başlayacağına değindi.

Başkan Muhittin Böcek, 4 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te Cam Piramit'te açılışı gerçekleştirilecek 2. Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı'na tüm Antalyalıları davet ettiklerini söyledi. Fuar, 7 Mayıs'ta sona erecek. 

Son Güncelleme: 03.05.2017 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.