Hakan Tütüncü'den Bayram Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

06 Ağustos 2013 Salı 14:00
Hakan Tütüncü'den Bayram Mesajı
Sevgili Antalyalılar,

Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.

Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.

Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah’tan temenni ediyorum.

Bayramlar, toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Gelecek adına, çocuklarımız adına, güçlü bir umuttur bayramlar!
Zira çocuklarımız, sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi, bayramlarda öğreniyor, bayramlarda yaşıyor. İşte, bize düşen sorumluluk da çocuklarımıza, örnek bir bayram yaşatmaktır. Bunu başarabilirsek, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilirsek, hiç kuşkusuz, yarınlarımız çok daha güzel, çok daha aydınlık olacaktır.

Sevgili Hemşehrilerim,

Millet olarak, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, toplumsal barışımızın, barış içinde bir arada yaşama arzumuzun, adeta test edildiği, sınava tabi tutulduğu bir süreç yaşıyoruz.
Biliyoruz ki, bu topraklarda asırlardan beri var olan kardeşlik iklimi, hoşgörü iklimi, bugüne kadar tüm sınavların üstesinden gelmeyi başarmıştır.
Zira bu topraklar, Hacı Bektaş-ı Veli’lerin, Yunus Emre’lerin, Mevlana’ların sevgi mesajlarıyla yoğrulmuştur.Bu topraklar, yaratılanın Yaratan'dan ötürü sevildiği, acıların bal eylendiği bir barış yurduna dönüşmüştür.

Bu topraklarda, gönül yıkmak değil, gönül kazanmak, gönül fethetmek esas olmuştur. Dolayısıyla bu mübarek bayram, inşallah, asırlardan bu yana var olan bu sevgi kültürünü, bu hoşgörü kültürünü yeniden tazeleme, daha da güçlendirme vesilesidir. Bu bayram vesilesiyle, halkımızın, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla, birbiriyle kucaklaşacağına inanıyorum...
Bu duygularla, siz sevgili hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını, en kalbi duygularımla tekrar kutluyorum. Aziz milletimize sağlık ve esenlikler diliyor; bu güzel bayram coşkusunun ocaklarımızı, gönüllerimizi şenlendirmesini temenni ediyorum.

Bayramınız mübarek olsun... 

Son Güncelleme: 06.08.2013 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.