Genel sekreter yardımcısı Özen görevden alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde eski CHP'li Başkan Mustafa Akaydın döneminden kalan son üst düzey bürokrat da görevinden alındı.

11 Eylül 2014 Perşembe 15:34
Genel sekreter yardımcısı  Özen görevden alındı
Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı görevinden Akaydın döneminde Genel Sekter Yardımcılığı'na yükselen Bayram Özen, Ak Partili Belediye Başkanı Menderes Türel'le 6 aylık çalışmanın ardından görevinden alındı. 63 yaşındaki Özen, 33 yıl Antalya Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğü görevinin ardından, Türel'in belediye başkanlığının ilk döneminde, 2007 yılında, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı olarak Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmaya başlamıştı.

Mali Hizmetler, Kaynak Geliştirme ve İştirakler, Destek Hizmetleri, Zabıta ve Yazı İşleri ve Kararlar daire başkanlıklarından sorumlu olan Bayram Özen'in yerine Sayıştay Denetçisi Mehmet Avcı atandı. 

Son Güncelleme: 11.09.2014 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.