Genel Sekreter Yardımcısı Arslan Denetledi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Elmalı Otobüs Terminali Projesi’nde incelemede bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, yeni otogarın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatları doğrultusunda en kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

19 Ocak 2021 Salı 16:35
Genel Sekreter Yardımcısı Arslan Denetledi!

ANTALYA (İHA) -
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Elmalı’ya kazandırılan yeni otobüs terminali açılış için gün sayıyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Elmalı Otobüs Terminali alanına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Arslan’a Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Osman Yılmaz, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı İlknur Aygün ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Çalışmalar sona geldi
10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni otogar alanında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgi alan Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, tesisin en iyi ve en verimli şekilde hizmete girmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatlarıyla yeni Elmalı Otobüs Terminali’nin açılışa en iyi şekilde hazırlamak için yüklenici firma yetkilileriyle bir araya geldiklerini söyleyen Arslan, “Büyükşehir olarak Elmalı’ya önemli bir yatırımı daha kazandırdık” dedi.

Kısa sürede hizmete açılacak
Elmalı’ya ulaşım yönünden daha konforlu imkanlar sağlayacak tesisin içerisinde yer alan dükkanlar, satış reyonları ve restoran alanlarıyla da ilçe ekonomisine katkı sunabilecek büyük bir yaşam alanı olacağını söyleyen Arslan, “Aynı zamanda Büyükşehir Belediyemize bağlı ATASEM ve ASAT’ın birimleri ile ilçe belediyemizin birimleri de halkımıza hizmet verecek. Tesisimizin işletmesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığımızca yapılacak. Ulaşım ve ticari firmaların yerlerini almasıyla tesisimizi en kısa sürede hizmete açacağız” dedi.

Son Güncelleme: 19.01.2021 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.