Finike kadınlar plajı bayramda açılıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike'deki kadınlar plajının bayramda hizmete gireceğini belirterek, "Antalya'daki kadınlar plajını hizmete açtık. Geçen yıl Alanya'da, şimdi de Finike'de açıyoruz" dedi.

05 Haziran 2018 Salı 11:14
Finike kadınlar plajı bayramda açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Finike'de iftar programı düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ, Antalya Büyükşehir ve Finike Belediyesi birim amirleriyle vatandaş katıldı. Programda; Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler sinevizyon gösterisiyle anlatıldı.


İftar sonrası vatandaşa hitap eden Menderes Türel, Ramazan ayı dolayısıyla ilçelerde düzenledikleri iftar sofralarında vatandaşla buluştuklarını hatırlattı. Başkan Türel, "Bu sofraların etrafında toplanmamızın en önemli nedeni paylaşmaktır. Lokmamızı paylaşıyoruz, çorbamızı paylaşıyoruz. Biz bunun rahmet ve bereket vesilesi olduğuna inanıyoruz. Elbette bu sofralarda birliğimizi, beraberliğimizi, bağımsızlığımızı yaşıyor olmak bizim için son derece önemli. Bayrağımız bu kutlu ülkede sonsuza kadar dalgalansın. Allah birliğimizi, bütünlüğümüzü, bağımsızlığımızı her zaman daim etsin" dedi.


Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyenler olduğunu kaydeden Başkan Türel, "Huzurumuzu bozarak istikrarsız bir Türkiye'nin daha kolay boyun eğeceğini düşünen güçlere karşı da 'bağımsızlık' diyoruz. Sadece bağımsızlığımız da değil Müslüman, dünyanın öncüsü ve Filistin'den Suriye'ye Arakan'dan, Somali'ye kadar mazlum halkların olduğu her yerde, onların haklarını, hukukunu savunmayı görev olarak gören liderimiz cumhurbaşkanımızla, Türkiye'yi büyük bir güce dönüştürmenin mücadelesini veriyoruz" diye konuştu.


Son 15- 16 yıldır Türkiye ekonomisinin 3.5 kat büyüdüğünü anlatan Türel, bu mücadeleyi veriyorken Türkiye'nin kalkınmasını, güçlenmesini istemeyenlerin her zaman olduğunu, devasa projelerle Türkiye'nin kıskanılan bir ülke haline geldiğini vurguladı.

Finike'de gerçekleştirilen hizmetler hakkında da bilgi aktaran Türel, "Finike'de senelerdir kangren haline gelmiş toptancı hal sorununu çözdük. Bir rüyayı gerçekleştirebiliyorsak, 70'li yıllardan beri kimsenin yapamadığı Ernez yolunu açabiliyorsak ve Finike'ye modern bir mezbaha, en büyük ihtiyaçlarından biri öğrenci yurdu kazandırabiliyorsak, sizlerin desteği sayesinde ki bir öğrenci yurdunun maliyet 10 milyon lira" dedi.

Yollar ve içme suyu şebekelerinin yanı sıra yapımı devam eden Eroğlu Nuri Camii ile ilçenin bambaşka bir güzelliğe daha kavuşacağını, Finike'deki kadınlar plajının da bayramda hizmete gireceğini söyleyen Türel, şöyle dedi:

"Antalya'daki kadınlar plajını hizmete açtık. Geçen yıl Alanya'da, şimdi de Finike'de açıyoruz. Birçok kişi Antalya'daki kadınlar plajı için geliyor. Biz hanım kardeşlerimiz için pozitif ayrımcılığı anayasa maddesi haline getirmiş bir partiyiz. Bazıları ideolojik söylemlerin arkasına gizlenerek farklı noktalara taşımak istiyor. Ancak konuşanlar da daha sonra bu imkandan faydalanıyor. Elmalı ilçesinden kadınlar plajına ücretsiz toplu ulaşım hizmeti koyacağız. Kadınlarımız 35 dakikada gelip buradaki kadınlar plajından faydalanacak."

İftar programı Ramazan eğlenceleriyle devam etti.


 



ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI TARAFINDAN FINIKE'DE IFTAR PROGRAMI DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)


ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI TARAFINDAN FINIKE'DE IFTAR PROGRAMI DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)





 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.