Festival'de barış ve dostluk rüzgarı

Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Yöreler Renkler Festivali, Anadolu'nun tüm yörelerinin yanı sıra Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerin tanıtımına olanak sunuyor. Festivale katılan Ruslar, Muratpaşa'da yaşamaktan duydukları mutlulukları dile getirdi.

29 Eylül 2016 Perşembe 11:02
Festival'de barış ve dostluk rüzgarı
Muratpaşa Belediyesi'nin Anadolu Hemşeri Dernekleri Federasyonu işbirliğinde düzenlediği Yöreler Renkler Festivali, barış ve dostluk festivali olarak dikkati çekiyor. Belediye Başkanı Ümit Uysal, festival alanında kurulan tüm tanıtım stantlarını tek tek gezerek katılımcılarla sohbet etti.

'TÜM KOMŞULARIMIZLA BARIŞ İÇİNDE YAŞIYORUZ'
Antalya Rus-Kültür Sanat Derneği'nce kurulan tanıtım standını ziyaret eden Başkan Uysal'a, Rusya'ya özgü hediyeler sunuldu. Başkan Uysal, Antalya Rus-Kültür Sanat Derneği Başkanı İrina Balcı'ya, "Biz de sizlerle komşu olmaktan dolayı mutluyuz. Çocuklarımızı, çok kültürlü bir ortamda büyütme imkanı buluyoruz. Barış içinde; sizleri de diğer komşularımızı da tanıyoruz. Böylece daha zengin bir kent yaşamı oluyor" dedi.

'BURADA YAŞAMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ'
Hiç bir ayrım gözetmeden, kendilerini Türkiye'nin bir parçası olarak gördüğü ve Yöreler Renkler Festivali'ne davet ettiği için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür eden Antalya Rus-Kültür Sanat Derneği Başkanı İrina Balcı, "Biz, Türkiye'nin bir parçası olduk artık. Burada yaşamaktan çok mutluyuz. Muratpaşa'da çok rahat yaşıyoruz. Belediye Başkanı olarak size teşekkür ediyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 29.09.2016 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.