Festival Çarşısı kültür merkezi oluyor

Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi'nin ihalesi 9 Ocak Perşembe günü yapılacak.

28 Aralık 2013 Cumartesi 10:36
Festival Çarşısı kültür merkezi oluyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla Meydan'da bulunan Festival Çarşısı'nın yerine yapılacak Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi ihalesiyle başlayacak. 9 Ocak Perşembe günü yapılacak ihaleyle demir yığını barakalar yıkılacak, yer altında 126 araç kapasiteli ticaret merkezi yükselecek.

 Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı çalışmalarıyla Meydan'a taşıdığı Festival Çarşısı'nın esnafın anlatımıyla 'Sürgün günleri' 9 Ocak'ta yapılacak ihaleyle sona doğru ilerliyor. Aspendos Bulvarı üzerinde demir yığını dükkanlar içinde çalışan esnaf, ihale süreçlerinin tamamlanmasından 750 gün sonra yepyeni bir ticaret merkezine kavuşacak.

 Kompleks şeklinde inşa edilecek Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi, 16 bin 400 metrekarelik alanı kapsayacak. Zemin kat ve 1'inci katta satış üniteleriyle birlikte yeme içme mekanları yer alacak. Zemin katta 107, 1'inci katta 59 adet olmak üzere 166 adet işyerinin yer alacağı merkezin diğer katlarında ise Büyükşehir Belediyesi'nin kentteki farklı yaş gruplarına yönelik vereceği meslek kursları, spor, sağlık ve kültürel hizmetlere yönelik mekanlar bulunacak.

Son Güncelleme: 28.12.2013 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.