Feslikan'da şenlik zamanı

Konyaaltı Belediyesi tarafından Feslikan Yaylası'nda 10-11 Ağustos'ta bu yıl 18'incisi düzenlenen Yaz Şenlikleri'nde Mustafa Sandal, Sabahat Akkiraz, Oğuz Aksaç sahne alacak. Şenliklerin ikinci gününde ise 400 güreşçi er meydanına çıkacak.

05 Ağustos 2013 Pazartesi 15:48
Feslikan'da şenlik zamanı
Konyaaltı Belediyesi 18'inci Yaz Şenlikleri 10-11 Ağustos'da Feslikan Yaylası'nda yapılacak. Şenliklerin ilk gününde saat 20.00'de sanatçılar Oğuz Aksaç, Sabahat Akkiraz ve Mustafa Sandal sevenleriyle buluşacak. Festivalin ikinci gününde ise saat 09.00'dan itibaren yaklaşık 400 güreşçi er meydanında ter dökecek. Güreşlere 652. Kırkpınar Güreşleri Başpehlivanı Ali Gürbüz, ikinci İsmail Balaban'ın yanı sıra 32 başpehlivanın katılacağı belirtildi.

Yaz şenliklerinin duyurusu amacıyla düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, katılımın ücretsiz olduğu şenliklere vatandaşları davet etti. Şenliklerin bayram tatilinde vatandaşlara alternatif eğlence imkanı sağlayacağına değinen Böcek, tüm siyasi partilerin yöneticilerini, üyelerini ve sevenlerini, aday adaylarını da şenliklere davet etti. Böcek, etkinliklere katılımın yoğun olmasını beklediklerini dile getirdi. 

Son Güncelleme: 05.08.2013 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.