Feslikan'da Mustafa Sandal coşkusu

Konyaaltı Belediyesi 18. Yaz Şenlikleri, Feslikan Yaylası'nda muhteşem konserlerle başladı.

11 Ağustos 2013 Pazar 15:36
Feslikan'da Mustafa Sandal coşkusu
Yaz Şenlikleri'nin ilk gününde, Türk Halk Müziği'nin usta yorumcuları Oğuz Aksaç, Sabahat Akkiraz ile Türk Pop Müziği'nin sevilen sanatçısı Mustafa Sandal sahne aldı. CHP İl Başkanı Devrim Kök, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaşın katıldığı şenliklerin açılış konuşmasını, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptı. Başkan Böcek, Feslikan'da vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Daha sonra Oğuz Aksaç birbirinden hareketli şarkılarla Antalyalıları coştururken, CHP İstanbul Milletvekili sanatçı Sebahat Akkiraz da hayranlarına türkü ziyafeti yaşattı. 1998 yılında Şırnak'ın Seslice Bölgesi'nde şehit olan Hamza Uzguç'ün annesi Ayşe Uzguç, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte oğluna çok benzeyen Mustafa Sandal'ı konser öncesi kuliste ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı kuliste Ayşe Uzguç, şehit oğlunun fotoğrafını Mustafa Sandal'a hediye etti.

Ardından ışık gösterileriyle sahneye çıkan Mustafa Sandal, hayranların gösterdiği ilgi karşısında büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Her sene Feslikan'a gelmek istediğini vurgulayan Sandal, vatandaşlarla buluşmasına imkan sağlayan Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür etti. Gece havai fişek gösterileriyle sona erdi. 

Son Güncelleme: 11.08.2013 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.