Feslikan Yaz Şenlikleri başlıyor

- KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, bu yıl 22'ncisi düzenlenecek Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri'nin 27- 28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini söyledi. Ümran Özdemir ve Kıraç'ın konser vereceği şenliklerde 50'si başpehlivan, 700 güreşçinin katılımıyla yağlı pehlivan güreşleri de yapılacak.

19 Temmuz 2019 Cuma 16:59
Feslikan Yaz Şenlikleri başlıyor

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 22'ncisi gerçekleştirilecek Feslikan Yaz Şenlikleri hazırlıkları son aşamaya geldi. Antalya'ya 44 kilometre uzaklıkta, bin 800 rakımda gerçekleştirilen Feslikan Şenlikleri 27-28 Temmuz 2019'da gerçekleştirilecek. Şenlikler, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de Türk Halk Müziği sanatçısı Ümran Özdemir ve Anadolu Rock müziğinin güçlü sesi Kıraç konseriyle başlayacak.



28 Temmuz Pazar günü ise 50'si başpehlivan yaklaşık 700 pehlivan Feslikan Er Meydanı'na çıkacak. 658'inci Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün yanı sıra Türkiye'nin önemli başpehlivanları Orhan Okulu, İsmail Balaban, Furkan Durmuş Altın, Nedim Gürel, Hamza Köseoğlu, Mehmet Yeşil Yeşil gibi başpehlivanlar Feslikan Er Meydanı'nda güreş severlerle buluşacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tüm Antalyalıları şenliğe davet etti. Başkan Semih Esen, “Konyaaltı'mızın ilk başkanı Hasan Talşık zamanında başlatılan Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerimiz bir gelenek olarak yıllardır gerçekleştiriliyor. Şenliklerimiz her yıl olduğu gibi yine dolu dolu geçecek. Ümran Özdemir ve Kıraç konseriyle başlayacak şenliklerimizin ikinci gününde 700 pehlivan güreş tutkunları ile buluşacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.