Esnaf pazar kurası çekti

MURATPAŞA Belediyesi, Yüksekalan ve Yenigün mahallerinde kurulacak Salı Pazarı'nda yer alacak pazarcı esnafının yer kura çekimini gerçekleştirdi. 850 esnaf kendi çektiği kurayla yeni yerini belirledi.

30 Ocak 2017 Pazartesi 13:27
Esnaf pazar kurası çekti
Muratpaşa Belediye Meclisi'nin Ağustos tarihli oturumunda Yüksekalan Mahallesi Güllüpınar Caddesi'nde salı günleri kurulan sokak pazarının Yüksekalan ve Yenigün mahallerine taşınması kararına bağlı yeni pazar yerlerini oluşturdu. Pazar yerlerinin tamamlanmasının ardından yaklaşık 850 pazarcı esnafı her iki pazarda yerini belirlemek için kura çekimi yaptı. Varlık Mahallesi Kapalı Pazarı'nda yapılan ve Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci'nin de takip ettiği kura çekimi Zabıta Müdürlüğü görevlileri nezaretinde gerçekleştirildi. Gün boyu devam eden kura çekimiyle pazarcı esnafı iki mahallede birden kurulacak Salı Pazarı'nda yeni yerlerini belirledi. 

Son Güncelleme: 30.01.2017 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.