Engellilere tüm yıl hizmet

İSTANBUL'da 1962 yılında geçirdiği trafik kazası ile tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kamile Sevin Ünver, Konyaaltı Belediyesi'nin Sağlık ve Evde Hizmet Projesi'yle yeniden hayata tutundu.

02 Aralık 2016 Cuma 11:30
Engellilere tüm yıl hizmet
Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kapsamında sürdürülen hizmetten yararlanan Ünver, her gün evinden özel donanımlı engelli araç ile alınarak tedavi gördüğü sağlık merkezine getiriliyor. Buradaki tedavisinin ardından yine iki hemşire gözetiminde tekrar evine bırakılıyor. Konyaaltı Belediyesi'nin bu hizmetinin kendisi için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Ünver, Sağlık ve Evde Hizmet Projesi'yle yeniden hayata tutunduğunu söyledi.

Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi'yle her yıl yüzlerce kişiye yardım eli uzattıklarını dile getiren Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sağlık ve Evde Hizmet Projesi'yle de özellikle ekonomik anlamda yoksun engelli kimselere destek olduklarını kaydetti. İki hemşire ve tam donanımlı engelli aracı ile engellileri evlerinden alıp tedavi gördükleri hastaneye ulaşımlarını sağladıklarını ifade eden Muhittin Böcek, bununla birlikte evlerinde kan alımı, enjeksiyon, pansuman, serum, sonda, kan şeker ölçümü gibi çok yönlü sağlık hizmeti de verdiklerini belirtti. Başkan Böcek, bu yıl içinde toplam 142 engelliye 308 farklı işlem ile hizmette bulunduklarını söyledi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.