Engellilere akülü tekerlekli sandalye

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde belediye tarafından alınan iki akülü tekerlekli sandalye, engellilerin yakınlarına teslim edildi.

17 Ocak 2017 Salı 17:53
Engellilere akülü tekerlekli sandalye
Korkuteli'de yaşayan iki engelli yakınının talebi üzerine belediye tarafından alınan 2 akülü tekerlekli sandalye, Belediye Başkanı Hasan Gökce tarafından teslim edildi. Engellilere sahip çıkmak, yaşamlarını kolaylaştırmak için gayret gösterilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Gökce, "Engelli bireylerimiz bizim bir parçamız, onların sıkıntılarını kendi sıkıntılarımız olarak görmek ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmak görevimizdir" dedi.

Eşi için akülü tekerlekli sandalye aldığını belirten Ali Yılmaz, çok mutlu olduğunu anlatırken, Gökce'ye teşekkür etti. Kendisinin de eşi için akülü tekerlekli sandalye aldığını aktaran Hasan Yıldırım da "Talebimizi geri çevirmeyen ve bize destek olan Belediye Başkanı Hasan Gökce ve personeline teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 17.01.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.