DURALİLERE İMAR MÜJDESİ

KEPEZ ilçesi Duraliler Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, mahkeme kararları ile plansız kalan bölgenin imar sorununun çözümü için çalışmalara başladıklarını müjdeledi.

10 Ekim 2019 Perşembe 15:20
DURALİLERE İMAR MÜJDESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yıllardır imar sorunu yaşayan Duraliler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak, yeni imar çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Başkan Böcek'in çalışma arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıda ilk olarak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Hüsamettin Elmas, bölgenin mahkeme kararları ile iptal edilen planlama süreçleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yargı iptalleri nedeniyle bölgenin şu anda plansız alan olduğunu kaydeden Elmas, iptal edilen son planların şu an üst mahkemede olduğunu anlattı. Başkan Böcek, daha sonra vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Duraliler sakinleri, iptal edilen planlarda konut-ticaret dengesizliği bulunduğunu ifade etti.

'DOĞRU BİR PLAN YAPACAĞIZ'

Bölge halkına seçim öncesi verdiği sözleri unutmadığını belirten Başkan Muhittin Böcek, imar sorununun çözümü konusunda 2 aydır çalıştıklarını söyledi. Vatandaşları memnun edecek bir plan hazırlığında olduklarını anlatan Başkan Böcek, “Şu anda üst mahkemeden gelecek kararı bekliyoruz. Karar gelir gelmez planlama için düğmeye basacağız. Konut-ticaret dengesinde vatandaşlarımızı mutlu ve memnun edecek bir planlama yapacağız. Yapılması gerekenin en iyisini yapacağız. Bir daha iptal edilmemesi için doğru düşüneceğiz, doğru bir plan yapacağız. Biz burada üzüm yiyeceğiz, bağcı dövmeyeceğiz. En az zayiatla en güzel planı yapmaya gayret edeceğiz. Hiçbir tereddütünüz olmasın" diye konuştu.

Planlamayı bölge halkıyla birlikte, şeffaf bir şekilde gerçekleştireceklerini belirten Başkan Böcek, “Halkımızı sürekli bilgilendirip, görüşlerini alacağız. Sadece ben bilirim yok. Biz beraber bileceğiz. Hep söylediğimiz gibi, biz birlikte yaparız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.