Döşemealtı protokolu kahvaltıda buluştu

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç ve Başkan Yardımcısı Naci Alın ilçede faaliyet gösteren özel ve devlet banka müdürlerinin düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

19 Ocak 2017 Perşembe 13:26
Döşemealtı protokolu kahvaltıda buluştu
Banka müdürlerinin ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya Kaymakamı Mehmet Baygül, kamu kurumlarının ilçe müdürleri, Kaymakamlık idari amirleri ile Döşemealtı Sanayici İş adamları Derneği (DÖSİAD) Başkanı Gültekin Gencer katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı İlçesi'nin kalkınması ve daha modern ve yaşanabilir yer haleni getirilebilmesi için tüm kurumlarla ortak çalıştıklarını belirtti.
Başkan Turgay Genç, "Banka müdürü dostlarımıza nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemizin çok daha ileri seviyelere getirilmesi için bankalarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bölgede yatırım yapmak yada buraya yerleşmek isteyen vatandaşlarımıza gerekli desteğin ve kolaylığın sağlanmasını istiyoruz" dedi. Toplantı, fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

Son Güncelleme: 19.01.2017 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.