Döşemealtı'nda kalp hastalıkları konuşuldu

DÖŞEMEALTI Belediyesi Nar Masa ile Özel OFM Antalya Hastanesi işbirliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantılarının ikincisi, Belediye Meclis salonunda yapıldı. Doç. Dr. Cengiz Özbek, kalp hastalıkları konusunda uyarılarda bulundu.

27 Ekim 2017 Cuma 11:58
Döşemealtı'nda kalp hastalıkları konuşuldu

Belediye personeli ve vatandaşların katıldığı bilgilendirme toplantısında kardiyovasküler cerrahi uzmanı Doç. Dr. Cengiz Özbek, koroner arter ve by-pass cerrahisi ile varis tedavisi konusunda bilgi verdi. Hastalıklardan korunma ve tedavisiyle ilgili bilgi veren Özbek vatandaşların sorularını da yanıtladı. Doç. Dr. Cengiz Özbek, “Toplum olarak yeme ve içme konusunda oldukça rahatız. Bol yağlı yiyecekler, hamur işleri, sabah kahvaltılarında bile koyun, keçi eti yemek, kalp hastalıklarına en büyük etken. Bu tür beslenen insanlar çok erken denilebilecek yaşlarda dahi hastalığa yakalanabiliyor. Ayrıca ailesinde kalp hastalığı olanlar çok dikkatli olmalı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.