Dokuma'da beyaz perde açıldı

KEPEZ Belediyesi, bir kültür hizmeti olarak planladığı 'Açıkhava Sinema Günleri'nin ilkini Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçılarıyla birlikte gerçekleştirdi.

08 Temmuz 2018 Pazar 13:16
Dokuma'da beyaz perde açıldı

Dokuma Açıkhava Sinema Günleri, 53 yıl önce İstanbul'da çekilen 'Hıçkırık' adlı filmin gösterimiyle başladı. Dokumapark'ta yemyeşil bir bahçe içerisinde yapılan etkinlikte, Hülya Koçyiğit ile Ediz Hun'un başrollerini paylaştığı film izleyiciyle buluştu. Filme, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 1965 yapımı filmin izleyicileri arasında Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçıları Yusuf Sezgin, Nilüfer Aydan, Fatma Karanfil ve Coşkun Göğen de yer aldı.

KEPEZ, GEÇMİŞE IŞIK TUTUYOR

Dokumapark'a kazandırdığı Yeşilçam Kafe ile Türk Sinemasının tarihteki seyrini konu edinen bir müze konsepti sunan sinema ve tarih konusunda araştırmaları ile güzel eserler ortaya koyan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, film arasında oyuncularla bir araya gelerek etkinlik üzerine konuştu. Tütüncü bu güzel ortamda böylesine kalabalık bir katılımla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Kepez Belediyesi, Antalyalıları Türk sinemasının birbirinden güzel filmleri ve beyaz perdenin ünlü aktörleri ile buluşturmaya ve açık havada sinema keyfi sunmaya yaz boyu devam edecek. İlki gerçekleştirilen etkinlikler, Yeşilçamın birbirinden değerli oyuncularını yer aldığı filmlerle ağustos ayının sonuna kadar haftada üç gün devam edecek. Dokumapark'taki etkinlikler ücretsiz gerçekleştiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.