Dokuma'da açık hava sineması

KEPEZ Belediyesi, Antalyalıları Türk sinemasının birbirinden güzel filmleri ve beyaz perdenin ünlü aktörleri ile buluşturuyor.

06 Temmuz 2018 Cuma 17:33
Dokuma'da açık hava sineması

Kepez Belediyesi, Yeşilçam filmlerini ve aktörlerini Antalyalılarla bir araya getiriyor. Dokuma Park'ta düzenlenecek 'Dokuma'da Açıkhava Sineması' etkinlikleri, 7 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. Önceki yıllardaki açık hava sinemalarına tarihi yolculuğun yapılacağı etkinliğin ilk gününde, başrollerini Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Kartal Tibet'in paylaştığı, 1965 yapımı 'Hıçkırık' adlı film seyirci ile buluşacak.

Kepez Belediyesi, film gösteriminin yanı sıra Antalyalıları aynı gün Türk sinemasının önemli isimlerinden Fatma Karanfil, Yusuf Sezgin, Nilüfer Aydan, Coşkun Göğen ve Sezen Güvenirgil ile bir araya getirecek. Dokuma Yeşilçam'da gerçekleştirilecek etkinlik saat 20.30'da Yenikapı Çocuk Orkestrası'nın konseriyle başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.