Doğanca'da son etap asfaltlanıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'nın Doğanca Grup Yolu'na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

06 Ekim 2016 Perşembe 14:35
Doğanca'da son etap asfaltlanıyor
Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda yaptığı çalışmalarını sürdürüyor. Antalya genelinde 2015 yılında 700 kilometre, 2016 yılında ise şu ana kadar 500 kilometre yolu asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, toplam 29 kilometrelik Doğanca grup yolundaki çalışmaları devam ediyor. 2016 yılı başında çalışmalar başlayan ekipler daha önce tarihi taş köprü ile Doğanca Mahallesi arasına 17 kilometre sathi asfalt dökerek vatandaşın en çok şikayette bulunduğu bölgede problemi ortadan kaldırmıştı. Ardından Doğanca Mahallesi ile Gökçesaray Mahallesi arasındaki 5 kilometrelik bölüm tamamlandı. Ekipler şimdi de Hasdere Mahallesi ile Adanda yol ayrımı arasındaki 7 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla kaplıyor. Bu çalışma da tamamlandığında Doğanca grup yoluna sıcak ve sathi olmak üzere toplam 29 kilometre asfalt dökülmüş olacak.

BÜYÜKAKÇA: HİZMETİN TAKİPÇİSİYİZ
Doğanca grup yolunda devam eden çalışmaları denetleyen Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, ilçede nerede bir sorun varsa Başkan Menderes Türel'in desteğiyle çözümü için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Büyükakça, "Halkımızdan gelen talepleri en iyi şekilde değerlendirip mevcut sorunlarımızın çözümü için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Bu kapsamda yıllardır vatandaşlarımızın dile getirdiği 29 kilometrelik Doğanca grup yolumuzu asfaltlayarak, modernize ettik" dedi. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.