Dev projeler beğenildi

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediyesi'nin, ilçeyi şehirleştiren, Antalya'ya değer kazandıran dev projelerini yerinde inceledi.

04 Eylül 2013 Çarşamba 13:31
Dev projeler beğenildi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün düzenlediği hizmet tanıtım gezisine, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, partinin ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri de eşlik etti.

Başkan Tütüncü, Ak Parti heyetine, yapımı süren Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'ni, hizmete giren Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu'nu, Antalya Yörükler Derneği'ne tahsis edilen Yörük parkını, Seyir Terası'nı, DSİ kanal düzenlemesini, asfalt çalışmalarını ve inşası tamamlanan Kepezpark Varsak yatırımlarını gezdirdi. Tütüncü, gezi sırasında Badak ve diğer davetlilere projelerle ilgili bilgi verdi.

Hizmet gezisinin ardından bir açıklama yapan Sadık Badak, Ak Parti Antalya Milletvekilleri olarak yaz döneminde ilçeleri ziyaret ettiklerini anımsattı. Badak, bu ziyaretlerde kaymakamlarla, belediye başkanlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla ve vatandaşlarla sohbet ettiklerini kaydederek, “Onları dinliyoruz. Görüşlerini, isteklerini alıyoruz. Bu çerçevede bugün Kepez ilçemizde ziyaretlerden çok memnun kaldım. Bunu ilgili yerlere aktaracağım" dedi. 

Son Güncelleme: 04.09.2013 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.